Film project

Korte film COLORS

30 augustus 2017 – TEASER!
We hebben intussen een aantal testshoots gedaan en hebben hiervan een teaser gemaakt die we momenteel gebruiken om fondsen en sponsors te werven. We zullen binnenkort ook een crowdfunding campagne starten. Ook al is dit een korte film van circa 20 minuten, toch heb je voor zo’n project een bepaald budget nodig om alles te realiseren.

Dit project is opgezet om een geweldloze actiefilm te maken waaraan enorm veel opkomende cast- en crewleden kunnen meewerken om hun talent in te zetten, te ontwikkelen en van elkaar te leren. Ik ben ontzettend enthousiast over de teaser, wat jullie?

Via onze facebook page hebben we inmiddels meer dan 27.000 mensen wereldwijd bereikt!

Teaser short film COLORS


19 augustus 2017 – SPONSORS
Had ik al verteld dat we een flink aantal sponsors hebben binnengehaald? Heb jij interesse om ook met ons mee te doen, wil je in de credits komen. Wil je ons sponsoren met diensten die iets kunnen bijdragen, locaties waar we kunnen opnemen, of wil jij ons financieel steunen? Neem dan graag contact met ons op, wij popelen om met jou kennis te maken!

Een lijst van onze huidige sponsors:
– Budgetcam
– Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
– Stadsschouwburg Amsterdam
– Stadsarchief Amsterdam
– New Dance Studios
– Dedicated Drones
– Dutcht Aerial Works
– Fotopiloot
– Hijmans
– Vliegveld Valkenburg
– Eliane & Andrew Hyslop


25 juni 2017 – WE’RE IN!
We zijn momenteel bezig met de realisatie van een nieuwe sciencefiction film. We zitten nu in de eindfase van het schrijven van het script.

Als je graag up-to-date gehouden wilt worden over de vorderingen of wanneer de film wordt gereleased, vul dan je email adres in op de contact pagina.

We are busy creating a new scifi movie. We are currently finishing writing the script.

If you would like to be kept up-to-date please fill in your email address on the contact page.


VOLG ONS
Volg ons via:
Facebook
Instagram